«Прощавай, садок дитячий!»

2018-06-01

1 червня 2018 року у дошкільному навчальному закладі №2 "Сонечко" відбулося незабутнє свято – перший випускний «Прощавай, садок дитячий!».

Урочисте, яскраво прикрашене подвір'я, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті.

Дошкільників з своїми мріями і уподобаннями, які вміють читати і рахувати, співати і танцювати, дружити і допомагати залишили стіни рідного садочка. Діти подарували батькам, працівникам садочка, гостям святковий настрій. Сюжет кінофільму показав хроніку життя дітей від перших днів перебування у дитячому садку до закінчення.

Випускників вітали адміністрація дошкільного закладу, молодші вихованці, батьки, вчителі, гості.

На згадку про садочок випускники отримали дипломи від завідувача Ставніченко Світлани Михайлівни та подарунки від батьків та вихователів.

Випускний бал пройшов цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Сподіваємося, що незабутнє враження від свята залишаться у наших випускників на все життя!

Кiлькiсть переглядiв: 304